Nyári zöldbab

Hozzávalók:

  • zöldbab
  • vaj
  • sok fokhagyma
  • húsos szalonna
  • só, petrezselyem

Elkészítés:

A zöldbabot megmostam és sós vízben roppanós puhára főztem, lecsöpögtettem.

Serpenyőben vajra rátettem a húsos szalonna darabkákat és a fokhagymát, majd pár perc múlva bele forgattam a zöldbabot.

Sok friss petrezselyemmel fejeztem be.

Tálalás előtt lehet rá tojást is ütni, de jó kísérője a sült csirkének vagy sült húsnak.

A vajhoz ha kicsi olajat is teszünk nem ég le olyan könnyen .

nyári zöldbab

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s