Káposztás fekete retek saláta

Hozzávalók:

Fekete retek, káposzta (kelbimbó, kelkáposzta, kínai kel, fejes káposzta), ecet (pl. almaecet), só

Elkészítés

A fekete retket megpucoljuk, és nagylyukú reszelőn lereszeljük, a káposztát vékony csíkokra vágjuk. Egy nagyobb salátás tálban összekeverjük a zöldségeket a sóval  és kézzel alaposan összenyomkodjuk, összekeverjük, 10 percig hagyjuk állni amíg levet ereszt, ekkor meglocsoljuk ecettel.

káposztás retek

Reklámok

4 responses to “Káposztás fekete retek saláta

  1. Visszajelzés: Káposzta | Lecsóblog

  2. meg ne verődjek, de én egy löttyintésnyi tökmagolajat el tudnék még képzelni rajta….

  3. Visszajelzés: Fekete retek | Lecsóblog

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s