Indiai párolt mazsolás káposzta

Ha itt a tél, akkor nincs mese, sok a káposzta, a sütőtök, a bab. Ha évszakosan táplálkozunk, akkor érdemes minél több változatot kipróbálnunk, így elkerülve, hogy nagyon unalmassá váljon étrendünk.

A káposztát nagyobb darabokra vágjuk, és olajon elkezdjük párolni, pirítani. Közben a mazsolát megmossuk, és vízbe áztatjuk. Amikor a káposzta majdnem teljesen megpuhult ízlés szerint fűszerezzük római köménnyel, kurkumával vagy garam masalával. Ha szeretjük, adhatunk hozzá valami csípős fűszert is.

Édes – csípős jellegű étel, Kiválóan alkalmas rizs és krumplis ételek mellé kísérőnek. Image

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s