Táplálkozási szokásaink egészségügyi, társadalmi és környezeti vonatkozásai

Ennek megvalósulásának érdekében olyan szempontokat kell figyelembe vennünk, mint  az élelmiszerek eredete, szállítási távolsága, a csomagolás mennyisége, az összetevők listája, az előállítás módja, stb. Mint látni fogjuk, ha egészség, természet és társadalomtudatosan szeretnénk étkezési szokásainkat kialakítani, előnyben kell részesítenünk a helyben, vegyszermentesen előállított termékeket, húsfogyasztás helyett pedig a szezonális zöldségekből összeállított étrendet.

Reményeink szerint a fejezet folyamatosan frissülő tartalma hozzájárul majd , hogy a jövőben olvasóink tájékozott, tudatos döntéseket tudjanak hozni, amikor élelmiszervásárlás során a „pénzükkel szavaznak”.

Tartalom:

Reklámok

One response to “Táplálkozási szokásaink egészségügyi, társadalmi és környezeti vonatkozásai

  1. Visszajelzés: Gondolatok az egészséges táplálkozásról | Lecsóblog

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s